Els rumors d'infidelitat acaben amb la relació d'aquesta model i un famós actor

per Redacció, el 28 d'abril de 2023 a les 06:00
Sweeney, coneguda per sèries com Euphoria, i Glen Powell, conegut per Scream Queens, acaben de rodar junts una comèdia romàntica i tot apunta que l'amor ha sorgit entre ells.

Les fotos del rodatge desprenen molta química entre ells i se'ls pot veure abraçant-se, rient i fent molts plans junts a Austràlia, on ha tingut lloc el rodatge. A més, ja han començat a promocionar la pel·lícula i les seves mirades desprenen molta complicitat.

 
Són moltes les persones que estan convençudes de què entre ells dos hi ha alguna cosa més que una amistat, el problema és que Powell té novia, Gigi Paris, i Sweeney està compromesa amb Jonathan Davino.


Gigi Paris, parella de Powell, va ser la primera a alimentar els rumors quan va deixar de seguir a Sweeney a Instagram. Però, després, va deixar de seguir a Powell, fet que podria indicar la seva ruptura.

A més, la model va publicar poc després una fotografia amb la següent frase: "Coneix tot el que vals i a pel següent". Fet que va acabar de confirmar la seva ruptura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Paris (@msgigiparis)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: