La primera vegada ha de ser perfecta?

per Redacció, el 12 de juliol de 2023 a les 06:00
La primera vegada que tens sexe amb una persona no saps què passarà. No us coneixeu sexualment i això significa que pot sortir molt bé o molt malament. És normal i el més important és no fer-te expectatives.

De fet, no importa si la primera vegada no és perfecte, hi ha moltes parelles que triguen temps a gaudir del sexe, perquè és amb l'experiència i la comunicació que acabes coneixent els gustos de l'altra persona. Per tant, si la persona t'agrada, val la pena intentar-ho una vegada més encara que el primer cop no hagi sigut com esperàveu.


Al final, el més important és que la persona et respecti i et faci sentir còmode. La resta ve sol. Així que deixa d'imaginar-te com seria aquesta primera trobada sexual perquè probablement no passarà res del que t'has imaginat i t'enduràs una decepció. Centra't a viure el moment i en intentar guiar a l'altra persona.

A més, cal tenir en compte que, encara que hagis tingut relacions sexuals abans, sempre hi ha nervis quan ho fas amb algú nou. És un moment molt íntim que suposa fer un pas més en la relació i pots sentir pressió.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: