Logotip de Adolescents.cat

Coses que et fan ser una bona persona

per Redacció, el 2 de maig de 2023 a les 06:00
Vivim en una societat molt competitiva on la majoria de les persones miren pels seus propis interessos. Això fa que sigui molt difícil trobar a persones amables que estiguin disposades a ajudar-te i a mirar per la teva felicitat.

Però ser una bona persona és molt més senzill del que ens pensem. Com assenyala la filòsofa Susanna Newsonen a Psychology Today, a vegades l'únic que volem és que algú ens escolti, que ens ofereixi les seves oïdes i el seu temps de veritat. I això, que sembla tan fàcil, molt poques persones ho fan.


Aquesta escolta activa és molt important que sigui des de l'empatia i sense jutjar. Moltes persones t'escolten i després et critiquen i et fan sentir malament. Això no és el que volem. Volem ser una persona que escolta i empatitza amb la gent que l'envolta, que la fa sentir compresa i recolzada.

Això no significa que hagis de ser fals/a. Si hi ha alguna cosa amb la qual no estàs d'acord pots comunicar-ho, però sempre des del respecte i de manera constructiva. I, sobretot, ofereix la teva ajuda sempre que ho creguis necessari, sense esperar que l'altra persona t'ho demani.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: