La sorprenent confessió de Lola Índigo

per Redacció, el 2 de maig de 2023 a les 06:00
Lola Índigo és una de les artistes espanyoles més escoltades actualment. Ha aconseguit posicionar-se en el número 1 gràcies a la cançó 'El tonto' que té amb Quevedo i tot apunta que serà una de les cançons d'aquest estiu.

Però no tot és tan maco com sembla. Com ha explicat ella mateixa a en The Grefg, l'any 2022 va plantejar-se deixar la música. Va passar per una mala època i, tot i que musicalment li estava anant bé, emocionalment no es trobava bé.

 
@rebecaig1 🥹🥹🥹 #lolaindigo #lolainditok #thegrefg #entrevista #sesincera #pazmental #twitch #confesiones #fan #parati #foryou #viral ♬ sonido original - rebecaig

"Jo vaig acabar 2022 en la merda. 2022 va ser com una etapa de no trobar gaire motivació en el que estava fent, estava pensant a deixar-ho i tot", va explicar al creador de contingut. Però, per sort, amb el temps ha recuperat la motivació i assegura estar més feliç que mai.


"És veritat que desitjo trobar motivació i tranquil·litat en altres coses que estic fent, jo he sigut sempre d'una vida molt nòmada. Vaig tenir la meva carrera de ballarina, vaig ser profe... He estat canviant de cosa tota l'estona i no és que no estigui motivada per la meva carrera musical, però com que vaig trobar un munt de coses que eren super no humanes dins de tot això. Aleshores em vaig començar a desencantar del món...", va confessar.

Així doncs, l'artista ha hagut de tornar a trobar l'amor per la música i a aprendre a separar el temps de qualitat del temps de feina.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: