Les exparelles de Dulceida i Alba Paul

per Redacció, el 2 de maig de 2023 a les 06:00
Dulceida és una de les influencer més grans d'Espanya. Es va començar a fer coneguda quan tenia 20 anys gràcies al seu blog de moda i els seus seguidors han pogut créixer al seu costat.

Tot i que avui dia és una de les influencers més sol·licitades, no tot ha estat bo en la seva trajectòria. I és que la Dulceida no només ha compartit els seus èxits laborals, sinó també els amorosos i, per consegüent, les ruptures.


No se sap gaire de la seva vida sentimental abans de fer-se coneguda, però coneixem dues de les seves relacions més llargues. Dos anys després de donar-se a conèixer, va començar una relació amb el seu fotògraf Sergi Gómez. "Va anar sorgint durant el dia, va ser un tonteig que ens va portar a enamorar-nos", va confessar a El País.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergi Gómez (@sergigmez)


Van durar 4 anys i un any després de deixar-ho la Dulceida va conèixer a l'Alba Paul i es va enamorar d'ella. Va ser una sorpresa per tots, ja que va assegurar que mai abans havia sentit això per una noia. Però va decidir apostar per la relació i es va casar amb ella l'any 2016, tot i que no va tenir el final feliç que esperaven.

Dos anys després de la ruptura entre elles, sembla que han decidit donar una segona oportunitat a la relació i que no tenen por de mostrar-ho públicament.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: