Logotip de Adolescents.cat

Quantes exparelles ha tingut en Bad Bunny?

per Redacció, el 3 de maig de 2023 a les 06:00
Bad Bunny i Kendall Jenner han estat captats junts en més d'una ocasió molt somrients i feliços. Fins i tot, han estat vistos fent-se un petó, fet que va confirmar la seva relació.

Tot i que Bad Bunny sigui un dels cantants més coneguts actualment, la seva vida sentimental s'ha mantingut en secret. De fet, a part de la seva relació actual, només s'han fet públiques dues de les seves relacions.


La primera va ser la que va tenir amb Carliz de la Cruz, una noia que va conèixer mentre estudiava a la universitat i treballava a un supermercat. Van estar sortint des del 2011 fins al 2017 i, tot i que tenien previst casar-se, no ho van fer.
 

Més tard, Bad Bunny va decidir incloure la veu de la seva exparella dient "Bad Bunny Baby" a les seves cançons sense el seu consentiment, de manera de Carly va decidir denunciar-lo i li ha demanat una indemnització.

Després d'aquesta relació, el cantat va conèixer a la influencer Gabriela Birlingeri a un restaurant de Puerto Rico. Es van estar intercanviant missatges durant un temps i després van decidir donar una oportunitat a la seva relació. Encara no es coneixen els motius pels quals ho van deixar.

Aquestes han estat les dues relacions més conegudes d'en Benito. Tot i que s'ha rumorejat sobre altres possibles amors, sembla que no ha estat sortint amb ningú més fins ara.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: