Anuel AA llança una indirecta a la Karol G en ple concert

per Redacció, el 3 de maig de 2023 a les 06:00
La cançó 'Más rica que ayer' d'Anuel AA està plena d'indirectes cap a la seva exparella Karol G. "Tu ets Shakira ni jo Piqué" i "si tu vols continuo sent el nene i m'escrius" són dues de les frases que els fans han considerat que van dirigides a la cantant.

Però, per si encara quedava algun dubte de si la cançó de l'Anuel anava dirigida a la Karol G, el cantant ho ha deixat clar. I és que al concert que ha donat aquest diumenge ha canviat la lletra d'una de les frases. En comptes de "serà que el nòvio l'ha deixat?", ha dit: "Serà que Feid l'ha deixat?".

 
Recordem que fa poc es va fer viral un vídeo a les xarxes on es veia a en Feid amb la Karol G a l'aeroport de Medellín. Els rumors sobre un possible romanç entre ells no van trigar a arribar i sembla que a l'Anuel no li va fer gaire gràcia.


A més, fa poc ha col·laborat amb Wisin en el tema 'Mi exxx', una cançó que parla sobre donar-li una nova oportunitat a l'amor i un vot de confiança a aquella persona amb qui vas compartir una part de la teva vida.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: