Paula Gonu ensenya com està el seu nas després de la rinoplàstia

per Redacció, el 3 de maig de 2023 a les 06:00
Recentment, la Paula Gonu s'ha sotmès a una rinoplàstia per finalitats estètiques i, tot i que els resultats encara no són definitius, ja ha mostrat en un vídeo com es veu el seu nas actualment.

Es tracta d'un TikTok patrocinat on es treu les vendes del nas per posar-se diversos cosmètics per preparar-se per una cita amb una de les seves exparelles. Encara és difícil veure resultats, ja que els efectes de la rinoplàstia poden trigar fins a un any en ser visibles, però molts asseguren observar una punta del nas més fina.

 
@paulagonu es una cita para acabar bien, nada más🤸🏽‍♂️ así que yo ready con mi rutinilla de @eauthermaleavene para que me cuente milongas🥹 Mis prioridades son: tener una piel hidratada, radiante y no creerme nada de lo que me diga👌🏽 #Hydrance #HydranceAquaGel #HydranceBoostSerum #ad ♬ sonido original - Paulagonu

La Paula Gonu és una de les influencers més naturals d'avui dia, així que no tenim cap dubte de què ens anirà ensenyant el procés de la rinoplàstia. De moment ens hem de conformar amb aquest vídeo.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: