Un adolescent es menja una obra d'art que valia 120.000 dòlars

per Redacció, el 3 de maig de 2023 a les 06:00
"Comedian" és una de les obres d'art més estranyes del món. És obra de l'artista italià Maurizio Cattelan i consisteix en un plàtan enganxat a la paret amb cinta adhesiva. Des de finals de gener s'exposa al Museu d'Art Leeum de Seül.

Recentment, s'ha fet viral a les xarxes socials perquè un adolescent s'ha menjat un tros del plàtan amb l'excusa de què "tenia gana". Després ha tornat a penjar el plàtan a la paret amb cinta adhesiva i ha publicat unes imatges a Instagram del moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noh huyn soo (@noh_huyn_soo)


El plàtan forma part d'una sèrie de tres peces idèntiques per les quals es podria haver pagat fins a 390.000 dòlars en total. El museu ha informat que no prendrà cap acció legal contra el jove, ja que el plàtan se substitueix cada 2 o 3 dies per evitar que es faci malbé.


A més, no és la primera vegada que algú es menja un dels plàtans. Fa 4 anys, l'artista David Datuna va fer el mateix i també es va gravar en vídeo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Datuna (@david_datuna)


L'objectiu d'aquesta obra d'art és reflexionar sobre el valor que atribuïm a les coses, però des que està en exposició ha estat objecte de moltes bromes i mems.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: