Logotip de Adolescents.cat

Per què la Rosalía no ha assistit a la MET Gala?

per Redacció, el 4 de maig de 2023 a les 06:00
La Rosalía és una de les artistes més conegudes actualment a nivell internacional. És per això que moltes persones l'han trobat a faltar al MET Gala 2023, un esdeveniment de moda on assisteixen les influencers i artistes més importants.

La cantant va acudir a les gales de l'any 2021 i 2022, per aquest motiu aquest any també s'esperava la seva presència. Tot apunta, però, que la raó per la qual no ha pogut assistir és per un xoc de compromisos a la seva agenda, ja que tenia un concert a Mèxic que coincidia amb les dates.


A més, l'artista està passant una època de molt èxit. Acaba de llançar el seu primer EP amb la seva parella, Rauw Alejandro, i han estat unes setmanes plenes de promoció.

És probable que la Rosalía no hagi tingut el temps suficient per preparar-se per l'esdeveniment, ja que els convidats acudeixen de la mà d'una marca i han de treballar el look i el pentinat, ja que s'ha d'ajustar a la temàtica.


Així doncs, sembla que la falta de temps ha estat un impediment per l'artista. Però tot i no haver-la pogut veure a la MET Gala, ha estat present al Coachella, oferint un show impressionant. I també a actuat davant de 20.000 a Mèxic.
 
@palaozzz Las razones por las que Rosalía no ha acudido a la gala MET 2023 #rosaliametgala #rosaliametgala2023 #metgalarosalia #metgalaeapañoles #rosaliazocalo #rosaliaannehathaway #annehathawayrosalia #annehathawaymetgala #rosaliamexico #rosalia #rosaliafans #rosaliaedits #rosaliamoda #palaozzz ♬ VAMPIROS - ROSALÍA & Rauw Alejandro

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: