La confessió de Paula Gonu que ha sorprès els seus seguidors

per Redacció, el 4 de maig de 2023 a les 06:00
Paula Gonu és una de les influencers catalanes amb més seguidors a Instagram. Un dels motius pels quals és tan estimada és per la seva naturalitat, ja que no té cap problema en parlar de la seva vida sense filtres.

Una de les coses més estranyes que ha confessat mai és que es va menjar un tros del seu menisc. Segons va explicar al seu TikTok i a una entrevista al podcast 'Club 223', es va sotmetre a una operació i el metge li va deixar endur-se el tros de menisc a casa.


"Em vaig partir el menisc. El metge que m'operava, doncs hi havia com bon rotllo, i li vaig dir 'vull estar desperta a l'operació', a part que estant desperta jo volia veure el vídeo", va explicar. "De fet, ell em va preguntar: 'vols el menisc?', perquè és teu", va aclarir.

Així doncs, el metge li va posar el menisc en un pot i al cap d'uns dies va decidir menjar-se'l. "A la setmana o així, amb la conya, estava parlant amb la parella que tenia en aquell moment i vaig dir 'és que me'l vull menjar', és meu, l'he de tornar a posar al meu cos. Aleshores em vaig fer una bolonyesa", va confessar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club 113 (@club113)


Tot i que és una cosa que molt poques persones podrien fer, la influencer assegura que no n'hi ha per a tant i que no tenia gust de res. "Us haureu menjat coses pitjors sense donar-vos compte", va assenyalar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: