La confessió de la Laura Escanes que ha generat polèmica

per Redacció, el 4 de maig de 2023 a les 06:00
L'Álvaro de Luna i la Laura Escanes han estat junts al Bisalia Primavera Fest de Torrelavega (Cantàbria) i han respost algunes preguntes per la plataforma Nyxel App.

La primera pregunta que li van fer a la influencer va ser si podia dir alguna cosa que la seva mare no sàpiga i, sense dubtar-ho gaire, va respondre: "la meva mare no sap que estic tenint el millor sexe de la meva vida".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nyxell (@nyxellapp)


Aquestes paraules que a molts els han semblat divertides, a molts altres els han semblat un atac cap a la vida sexual que tenia amb en Risto, el pare de la seva filla. Davant de les crítiques, però, la Laura no ha dubtat a publicar un tuit al respecte:

 
"Podeu parar de relacionar cada cosa que dic amb pullites o zascas? A veure si no podré parlar de res perquè TOT s'ha de relacionar amb voler fer veure que hi ha mal rotllo... És esgotador... Què ens voleu calladetes que estem més guapes? En fi", va dir.

Pel que fa a l'Álvaro de Luna, va tenir un detall molt bonic amb la Laura quan la va escollir al preguntar-li: "si poguessis sortir de festa amb un personatge històric quin seria?". I és que va assegurar que “és una persona molt divertida”. La Laura, en canvi, va triar a la Rihanna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nyxell (@nyxellapp)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: