Un jove fa servir el ChatGPT per guanyar diners: aquests són els passos que ha seguit

per Redacció, el 6 de maig de 2023 a les 06:00
El ChatGPT és un xat d'intel·ligència artificial capaç d'ajudar-te a aconseguir tot el que et proposis.

Jackson Greathouse Fall, un escriptor i dissenyador de marques, va compartir al seu Twitter una consulta que li va fer al xat i les indicacions que va rebre. "Tens 100 dòlars i el teu objectiu és convertir-los en la major quantitat de diners possible en el menor temps possible sense fer res il·legal", va escriure.

El més important és deixar clar la funció del ChatGPT i la teva, així que va afegir que ell seria la "contrapart humana" i s'encarregaria de fer tot el que li digues. Així doncs, li va suggerir crear un negoci que oferís productes i consells per ajudar a la gent a dur una vida més sostenible.

El negoci actualment està valorat en 23.000 euros i Greathouse Fall assegura que va poder recaptar 1.280 euros en un sol dia. Per aconseguir-ho va seguir els 4 passos que li va indicar el xat:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: