Denuncien les males condicions dels treballadors d'aquest famós festival

per Redacció, el 4 de maig de 2023 a les 06:00
Les xarxes socials permeten donar visibilitat a moltes injustícies com les males condicions que han patit els treballadors del Vinya Rock d'aquest 2023.

Aquest festival de música té lloc a Villarrobledo i aquesta edició, que va començar el dijous 27 d'abril i va acabar el diumenge 30, ha protagonitzat molts episodis desafortunats.


L'usuari de Twitter @JosebaComico ha compartit les males condicions en què ha hagut de treballar la seva neboda. "La meva neboda ha anat a treballar de cambrera al #VinyaRock2023 i la va haver d'anar a buscar la meva germana perquè va patir una intoxicació. Per què? Aquestes són les condicions en què han estat treballant, dormint i menjant".
 
Segons es pot llegir a la captura de pantalla que ha compartit, la persona informa que menjaven les sobres, tot i que els deien que era un càtering. A més, treballaven 11 hores, des de les 4 de la tarda fins a les 3 de la matinada i tenien un descans de 30 minuts que acabaven sent 10.

També explica que la majoria de persones va patir gastroenteritis i que van passar molta calor i estrès, ja que no els permetien sortir a prendre l'aire un moment. Per tant, van ser uns dies de molt malestar per a tots els treballadors, a més que van presenciar un petit tornado que va fer volar totes les tendes.
 
@albertviles Y voló… #viña #viñarock #viñarock2023 ♬ sonido original - Albert Viles

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: