Logotip de Adolescents.cat

Com trencar una relació d'amistat que ja no t'aporta res

per Redacció, el 5 de maig de 2023 a les 06:00
No totes les amistats duren per sempre. Algunes persones arriben a ser molt importants a la teva vida en una època determinada, però els humans evolucionem i les nostres relacions també. És per això que a vegades has de prendre la decisió de trencar una amistat quan sents que aquesta ja no t'aporta coses positives, sinó més aviat el contrari.

Abans de prendre aquesta decisió, però, has d'estar segur/a de què no es tracta de cap malentès o d'una mala ratxa, ja que en aquest cas l'ideal seria intentar solucionar les coses. Si realment sents que aquesta amistat ja no va a més i no tens ganes de seguir tenint aquesta persona a la teva vida, hi ha diverses coses que pots fer.


La primera és anar perdent el contacte a poc a poc. No es tracta tampoc d'ignorar-la, però sí d'anar fent menys plans, explicar-li menys coses i deixar que la relació es refredi a poc a poc. També tens l'opció de fer ghosting, però seria de tenir molt poca responsabilitat afectiva i no és recomanable.

En tot cas, el millor seria armar-te de valor i parlar amb l'altra persona. Exposar-li el que sents i escoltar la seva opinió. És molt probable que ell/a també senti el mateix. Per tant, podreu tenir una conversa honesta i directa i acabar la vostra amistat sense rancors ni incomoditats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: