L'Aitana i en Miguel Bernardeau es retroben públicament després de la ruptura

per Redacció, el 5 de maig de 2023 a les 06:00
L'Aitana i en Miguel Bernardeau es van convertir en una de les parelles més famoses. La seva ruptura va pillar per sorpresa a moltes persones, ja que va ocórrer poc després de rodar una sèrie junts, 'La Última'.

Els rumors sobre una possible mala relació entre ells dos es van estendre molt ràpidament, i fins ara ningú havia estat capaç de desmentir-ho. Però unes imatges captades a la presentació d'un llibre d'Aritz Aranburu, un amic en comú de l'exparella, ha demostrat que hi ha bon rotllo entre ells i que poden estar junts i rient sense cap problema.

 
A més, en Miguel Bernardeau va ser el primer a marxar de la presentació i va respondre alguna pregunta de la premsa assegurant que li desitja el millor a l'Aitana. Aquest petit gest ha demostrat que se segueixen tenint apreci i que han sabut afrontar la ruptura amb molta maduresa.

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: