Així és com el petó de Singapur pot millorar les teves relacions sexuals

per Redacció, el 5 de maig de 2023 a les 06:00
Tots sabem que el sexe va més enllà de la penetració i que hi ha diverses tècniques que ajuden a tenir relacions sexuals més satisfactòries.

Recentment, s'ha posat molt de moda la pràctica del petó de Singapur, que consisteix a estimular el plaer mitjançant contraccions de la vagina que pressionen el penis donant-li un plaer particular. Per poder realitzar correctament la tècnica, cal tenir un sòl pelvià entrenat, que es pot enfortir a través d'abdominals hipopressives i els exercicis Kegel.


Com expliquen des de Platanomelón, el primer pas per endinsar-se en la tècnica és identificar els músculs. Pots intentar contraure'ls mentre fas pipí per veure com es talla, però no és gaire recomanable per la salut així que un cop tinguis els músculs identificats, deixa de fer-ho.

El segon pas és posar-la en pràctica. Quan tinguis sexe amb la teva parella prova a contraure i deixar anar els músculs amb el seu penis a dins. Prem durant dos segons, deixa anar i repeteix la tècnica. I, si vols donar-li un toc diferent, prova de prémer l'abdomen, tirar enrere els malucs i arquejar l'esquena traient el pit amunt.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: