Anuel AA dedica la seva nova cançó a Karol G

per Redacció, el 5 de maig de 2023 a les 06:00
L'abril del 2021 Anuel AA i Karol G van decidir posar fi a la seva relació. Des d'aleshores el cantant no ha parat de llançar-li indirectes als seus concerts, cançons i entrevistes. I, com no podia ser d'altra manera, ho ha tornat a fer amb la seva última cançó titulada 'Mejor que yo'.

L'artista ha publicat un reel de la cançó al seu Instagram i ha escrit: "te la dedico bebé". Aquest fet no ha sorprés cap dels seus fans, ja que estan acostumats que els seus temes facin alguna referència a la relació que van tenir, però aquesta vegada, a més, deixa clar que la Karol G "té nou nòvio" i que està sortint amb Feid.
 

Tot i que Anuel va refer la seva vida amb Yailin, la mare de la seva filla, no s'ha pogut treure del cap a la Karol G. "Baby, digue'm que va fer ell que jo no vaig poder fer per tu" o "baby, et trobo a faltar i no et menteixo", són algunes de les declaracions que podem escoltar en el seu últim tema.




Així doncs, queda clar que el cantant farà tot el possible per cridar l'atenció de la seva exparella i aconseguir que torni amb ell.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: