Com viatjar barat aquest estiu: coneix la nova mesura que et permet moure't a meitat de preu

per Redacció, el 8 de maig de 2023 a les 09:15
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dissabte que finançarà l'Interraïl per Europa per als joves d'entre 18 i 30 anys. Més concretament, ha detallat que oferirà un descompte del 50% en l'Interraïl europeu del 15 de juny al 15 de setembre. L'anunci s'aprovarà al Consell de Ministres aquets dimarts.

"Tindrem un Interraïl europeu i un Interraïl espanyol perquè els nostres joves coneguin totes les regions d'Europa i del seu país. Aquest govern es compromet amb els joves, amb la seva cultura i amb la seva educació", ha assenyalat. D'aquesta manera, Sánchez ha avançat el compromís de crear un Interraïl per l'Estat ​que tindrà una bonificació del 90% per als joves en aquelles infraestructures ferroviàries i d'autobusos que siguin competència de l'Administració General i del 50% en l'alta velocitat. 


El líder socialista ha incidit que hi ha "molts joves" a Espanya que coneixen més Europa que el seu propi país. El president ha reivindicat que amb aquesta mesura es fa economia i es fomenta el turisme, més encara davant l'"immens" patrimoni cultural i històric que té l'Estat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: