Logotip de Adolescents.cat

Les polèmiques paraules de Gerard Piqué sobre fer una sessió amb Bizarrap

per Redacció, el 8 de maig de 2023 a les 06:00
La sessió de Shakira amb Bizarrap 'BZRP Music Sessions #53' no va deixar indiferent a ningú. El seu èxit va ser degut a les paraules que la cantant colombiana va dedicar a la seva exparella i a Clara Chía.

Recentment, hem pogut escoltar a en Piqué sobre com seria una col·laboració seva amb Bizarrap, ja que durant una transmissió va estar parlant amb l'Ibai sobre l'esdeveniment 'La velada del Año III', on participaran diversos artistes. "Si algun dia es fa una sessió de Bizarrap amb mi no seria un xupito -en català correcte xarrup-, seria alguna cosa gran de veritat, estem parlant d'una ampolla de 5 litres o 10 litres d'alguna cosa potent, un xarrup em sembla poc", va dir l'exfutbolista.

 
Molts han interpretat les seves paraules com provocadores i han considerat que estava fent el "rídicul". De fet, l'Ibai Llanos també ho tenia molt clar: "Una sessió teva amb Bizarrap seria lamentable". Però sembla que en Gerard Piqué no pensa el mateix i està convençut de què podria fer una cosa gran amb l'artista, al nivell de la Shakira.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: