Per què hi està havent polèmica amb Ibai?

per Redacció, el 9 de maig de 2023 a les 06:00
Fa pocs mesos en Piqué va confirmar que hi hauria una pujada de sous pels jugadors de la Kings League, però sembla que aquesta lliga continuaran amb el mateix sou: 75 euros per partit. Aquesta notícia ha indignat a moltes persones i Ibai ha volgut aclarir quins han estat els motius pels quals s'ha decidit mantenir aquesta xifra.

Com explica el streamer, ell volia pagar molt més als seus jugadors i que poguessin viure d'això, però no tots els equips poden permetre's apujar sous i, per tant, seria injust. Hi ha equips que no tenen patrocinadors i sense ingressos no poden pagar, per això s'ha decidit mantenir un sou que tothom es pogués permetre. Aquesta, però, és una solució temporal, ja que encara s'està esperant que es tanquin els patrocinis i saber amb quins pressupostos compten.

 
@cell_junior IBAI habla del PROBLEMA del DINERO en la KINGS LEAGUE #kingsleague #ibai #patrocionadores ♬ sonido original - Cell

Ibai i Spursito han arribat a proposar que siguin els clubs amb més ingressos els que sufraguin part de les despeses que suposaria una pujada de sous general i així fer que els presidents amb menys recursos puguin fer front a la situació. Caldrà esperar uns dies per saber quina és la solució final a aquest conflicte.

 
@tusclipsdiarios La solución que proponen Ibai y Spursito para que los jugadores de la Kings League👑⚽️ no cobren solo 75€ por partido #ibai #spursito #salarios #jugadores #kingsleague ♬ sonido original - Tus Clips Diarios

Sigui com sigui, degut al gran èxit que està tenint la Kings League i, aviat, la Queens League, es preveu que en poc temps millorarà la situació econòmica de tots els equips.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: