Una de les teves apps preferides corre el perill de desaparèixer, per què?

per Redacció, el 11 de maig de 2023 a les 06:00
BeReal va aconseguir posicionar-se com una de les aplicacions més descarregades a principis del 2022. Prometia ser una aplicació antipostureig i fer front a l'impacte que tenen les xarxes socials a la nostra autoestima, però la realitat ha acabat sent una mica diferent.

Un estudi realitzar per PhotoAiD sobre més de 900 usuaris de BeReal ha observat que el 35% dels entrevistats ha experimentat un sentiment d'angoixa en utilitzar l'aplicació. I és que no sempre estàs fent una cosa interessant quan arriba l'hora de fer un BeReal, fet que pot generar malestar.


A més, el 82% dels usuaris reconeix haver esperat a una ocasió concreta per publicar un BeReal. De manera que això de ser "real" no és del tot cert. D'una banda, la realitat sol ser avorrida i, d'altra banda, no sempre et ve de gust mostrar el que estàs fent.

Aquests són els principals motius pels quals moltes persones s'estan avorrint de l'aplicació i l'estan desinstal·lant. Però una cosa similar està passant amb apps com Instagram, Twitter i, fins i tot, TikTok. Totes elles estan passant per una crisi d'identitat i, de fet, Instagram ja és considerada una app passada de moda per la generació Z.


En definitiva, sembla que la gent està consumint més contingut a plataformes com Twitch, Discord i Reddit i està abandonant les xarxes socials més tradicionals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: