Aquest famós influencer es disculpa públicament per haver estat arrestat

per Redacció, el 10 de maig de 2023 a les 06:00
Hasbulla és un influencer conegut per la malaltia que pateix coneguda com a Acondroplàsia que el fa tenir l'aparença d'un nen petit quan en realitat té 20 anys.

Recentment, ha estat detingut per alterar l'ordre públic amb els seus amics a Daguestan, Rússia Els fets van succeir quan estaven celebrant el casament d'un amic i van decidir agafar un cotxe i conduir a una velocitat molt alta realitzant maniobres perilloses.

 
Els vídeos del moment no van trigar a arribar a Internet. Van ser arrestats per violar les lleis de trànsit i, tot i que l'influencer no era qui conduïa, també va haver de fer front a les conseqüències.

Ell mateix ha volgut enviar un missatge als seus seguidors i demanar perdó pel que va ocórrer: "Vam decidir exagerar una mica. No tornarà a passar, gent. Ens disculpem. Vam jugar una mica i he de respondre. Jo no estava conduint".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: