Taylor Swift i aquesta famosa actriu van ser parella?

per Redacció, el 10 de maig de 2023 a les 06:00
Si ets fan de la Taylor Swift i has seguit una mica la seva vida sentimental sabràs que hi va haver una època on es rumorejava un possible romanç entre ella i Dianna Agron, actriu coneguda pel seu paper a Glee.

Mai es van arribar a confirmar els rumors, però es va especular sobre la idea que la Taylor es va inspirar en el que sentia per l'actriu quan va escriure la cançó '22'. Ella mateixa va confirmar en entrevistes que es va inspirar en la seva pròpia experiència i en la de la gent que l'envoltava que també tenien al voltant de 22 anys.


Després de 10 anys, la Dianna ha parlat per primera vegada sobre aquests rumors a una entrevista amb Rolling Stone. "Què interessant. Jo... vull dir, hi ha hagut moltes històries sobre la meva ida amorosa que són totalment falses. És graciós", va dir.
 
Així doncs, sembla que els rumors van ser totalment falsos i que entre les dues artistes només hi havia una bonica amistat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIANNA AGRON (@diannaagron)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: