Troben mort el dissenyador Cristo Bañez als 41 anys

per Redacció, el 11 de maig de 2023 a les 06:00
El dissenyador Cristo Bañez, de 41 anys, ha estat trobat mort a la seva casa de Sevilla a la matinada d'aquest dimecres 10 de maig.

Segons han explicat des de Vanitis, l'influencer feia diversos dies que no donava senyals de vida i un amic seu va decidir anar a casa seva per comprovar que tot estava bé. Va ser aleshores quan se'l va trobar sense vida.


Fa quatre dies el dissenyador va publicar a Instagram la seva última foto. "Em venia molt de gust ensenyar-vos aquesta foto amb aquest look que m'agrada tant d'un bon dia de passeig per Sevilla, amb jaqueta de Balmair i bossa de Prada", va escriure de peu de foto.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristo Bañez (@cristobanez)


El dissenyador va néixer a Almonte (Huelva) i va descobrir el seu amor per la costura gràcies a la seva mare. "La meva mare tenia un taller i em vaig cridar entre fils, sempre hi havia dones cosint a casa meva i això va despertar la meva passió. Ella va ser la meva primera mestra i qui em va guiar en els meus primers passos", va explicar a una entrevista amb 'Huelva Información'.

La seva mort ha estat una gran pèrdua pel món de la moda andalusa i flamenca. Molts rostres famosos ja han lamentat la seva mort i les seves xarxes socials estan plens de missatges de tristesa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: