Així és l'exercici viral que promet allargar el penis

per Redacció, el 13 d'octubre de 2023 a les 06:00
La mida del penis és una de les preocupacions més comunes en els homes. És per això que alguns d'ells realitzen exercicis amb la finalitat d'allargar o augmentar la mida del penis.

Aquests exercicis reben el nom de jeqling i el seu origen se situa en països orientals i àrabs. Hi ha diferents maneres de dur a terme aquesta pràctica i la menys dolorosa és a través de massatges al penis.


Per realitzar el massatge manual cal que el penis tingui una erecció parcial. Es tracta de col·locar una mà a la base del penis i amb l'altra empènyer la pell des de la base fins al gland.

És important no exercir molta força i assegurar-se de què el penis està totalment erecte. En cas contrari, es podria produir un traumatisme i irritació, cicatrius, hematomes o lesions dels basos sanguinis.


És possible que si fas l'exercici notis el penis més allargat, ja que hauràs empès la sang que s'acumula per tenir una erecció. Però la realitat és que al cap de poc temps tornarà a la seva mida normal.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: