Un home denuncia a un gerent d'hotel per llepar-li els peus mentre dormia

per Redacció, el 14 de maig de 2023 a les 06:00
Un home de 52 anys anomenat David Patrick Neil, gerent de l'Hotel Hilton de Nashville a Tennessee, ha estat arrestat per llepar-li els peus a un client de l'hotel mentre estava dormint.

La víctima, un home de negocis, es va veure obligat a dormir a l'hotel la nit del 30 de març i es va despertar a les 5 del matí perquè algú li estava llepant els peus. Quan va anar a posar la seva queixa, la seguretat de l'hotel no el va prendre seriosament, però la policia va intervenir.


L'agressor ja comptava amb càrrecs penals, ja que als anys 90 va ser acusat d'homicidi involuntari després de matar a trets al seu company d'habitació. A més, la mateixa nit que van passar els fets de l'hotel, va ser detingut novament i acusat d'agressió i robatori amb agreujants.
 
L'home de negocis va denunciar a Neil per agressió sexual i va confessar haver perdut la sensació de confiança. "Tens aquesta seguretat que és teva i quan tanques els ulls sents que estàs fora de perill i protegit i això va ser una completa violació", va dir. A més, ha hagut d'anar a teràpia per tal de tractar la situació, ja que té problemes per agafar el son.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: