Logotip de Adolescents.cat

Sèries afectades per la vaga de guionistes

per Redacció, el 11 de maig de 2023 a les 08:29
Des del passat 2 de maig, més de 12.000 guionistes estan en vaga als Estats Units. El motiu? Millorar les seves condicions laborals, sobretot el sou. I és que segons denuncia el Sindicat de Guionistes de Hollywood, l'augment de plataformes en streaming ha augmentat els llocs de feina, però també ha fet més precàries les condicions laborals.

És per això que demanen a Netflix, Disney, HBO i altres companyies que siguin més transparents amb el que guanyen i que se'ls pagui de manera proporcionada.

La vaga actualment ja està afectant programes molt famosos als Estats Units com els shows de Jimmy Kimmel o Jimmy Fallon, que estan emetent repeticions.

I no només això. La protesta també està impactant en sèries de totes les plataformes. Us deixem amb una llista de les produccions afectades:


 American Horror Story: Delicate (FX)
 Andor temporada 2 (Disney+)
 Big Mouth temporada 8 (Netflix)
 Cobra Kai temporada 6 (Netflix)
 Colegio Abbott temporada 3 (ABC)
 Daredevil: Born Again (Disney+)
 ESDLA: Los anillos de poder temporada 2 (Prime Video)
 Evil temporada 4 (Paramount+)
 Hacks temporada 3 (HBO)
 Loot temporada 2 (Apple TV+)
 Separación temporada 2 (Apple TV+)
 Stranger Things temporada 5 (Netflix)
 Yellowjackets temporada 3 (Showtime)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: