Logotip de Adolescents.cat

Shakira, de cita amb aquest famós?

per Redacció, el 11 de maig de 2023 a les 08:43
Ja fa setmanes que Shakira està vivint a Miami amb els seus fills Sasha i Milan. Des de llavors, s'ha pogut veure la cantant participar en diferents activitats i esdeveniments de la ciutat, com ara el Gran Premi de Fórmula 1 que es va celebrar aquest cap de setmana.

Shakira va estar gaudint de la competició acompanyada de diverses persones, entre elles Tom Cruise. Se'ls va poder veure parlant i rient en diverses ocasions. De fet, segons apunta el mitjà Page Six, l'actor "està molt interessat" en la cantant i després de la trobada al Gran Premi de Fórmula 1, li va enviar flors a casa com a gest romàntic.


 

I aquesta no és l'única persona famosa que s'ha relacionat amb la cantant. I és que després de l'esdeveniment es va poder veure Shakira al mateix restaurant que el pilot Lewis Hamilton. Diversos testimonis han explicat que van sopar junts, tot i que cap dels dos ho ha confirmat ni ha donat més informació.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: