Paula Gonu es pronuncia després que l'hagin fet fora de Jijantes

per Redacció, el 11 de maig de 2023 a les 09:07
Després de l'èxit de la Kings League, aquest maig va començar un nou projecte: la Queens League. Tot i que fa poc de l'inici de la competició, ja hi ha hagut canvis en alguns clubs, com ara Jijantes FC. Gerard Romero ha decidit rescindir el contracte de Marc Carmona com a tècnic de l'equip i de Paula Gonu com a presidenta de Jijantas.

Dimarts passat, la direcció va anunciar a través de les xarxes socials que la influencer ja no liderava el club i que havien agafat el relleu Lisbeth Cid i Gerard Romero.

 

Després de l'anunci, Paula Gonu ha volgut donar explicacions sobre el que ha passat. "Sentia que no comptaven amb la meva paraula i que estaven faltant una mica el respecte a la meva feina i a la meva imatge".

La influencer ha explicat que no se sentia còmode, que volia participar en el projecte i no la deixaven: "No se m'estava deixant formar part del projecte. Donava per fet que se'm podrien consultar coses com per exemple, quines marques, quins sponsors buscàvem o amb quins patrocinadors podíem negociar".

Paula Gonu ha afirmat que es va posar en contacte amb l'equip per a dir que no estava d'acord amb algunes qüestions i que l'endemà la van trucar per a dir-li que ja no comptaven amb ella en el projecte. Què en penseu?
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: