TEST Respon 7 preguntes i et direm quina professió creativa fa per tu

per Redacció, el 12 de maig de 2023 a les 10:54
Cada dia hi ha més estudis centrats en professions creatives, com ara la moda o la decoració d'interiors. El que molta gent no sap, és que no només existeixen graus universitaris per formar-se en aquests àmbits, sinó que també hi ha l'opció de fer Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).

Segons diversos estudis, com l'informe Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals, estudiar CFGS aporta una millor taxa d'inserció laboral i menys desocupació. És a dir, la majoria dels seus alumnes troben feina després d'acabar els estudis.

Això es deu, sobretot, a què els cicles estan molt enfocats al mercat laboral i són més pràctics. De fet, hi centres que aposten 100% pel model d'aprenentatge de Learning by doing, com ara LCI Barcelona.

Els alumnes de Formació Professional d'aquesta escola de disseny i arts visuals, tenen l'oportunitat d'aprendre de docents que són professionals en actiu i de formar-se al costat d'estudiants de Grau i Màster de països d'arreu del món. I és que LCI és un dels centres més internacionals de Catalunya: compta amb 23 campus repartits en 5 continents.

Si teniu curiositat per saber quins estudis creatius fan per vosaltres, us deixem amb aquest test que us hem preparat!

 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: