Miguel Bernardeau té nova parella?

per Redacció, el 12 de maig de 2023 a les 06:00
Fa cinc mesos que vam saber que Aitana i Miguel Bernardeau ja no estaven junts. Des d'aleshores s'ha rumorejat que la cantant està sortint amb en Sebastian Yatra i, ara, s'ha vist per primera vegada a l'actor amb una actitud afectuosa cap a una altra noia.

Les primeres imatges de l'actor amb una noia rossa s'han fet públiques a 'El programa de Ana Rosa'. Alguns mitjans han confirmat que es tracta de Violeta Sanchez, una esportista professional a qui li encanta el surf. Sembla que la parella va sortir junta amb més amics i que en Miguel va estar tota l'estona amb ella. "Li agafa el braç, s'agafen de la mà, es recolza sobre la seva espatlla...", diu Ariadna, reportera del programa, en veure les imatges.


El que sabem d'ella és que va heretar el seu amor pel mar dels seus pares, que també són surfistes, i amb tan sols 5 anys va rebre la seva primera classe de surf. Als 14 anys va guanyar el Campionat d'Espanya i va aconseguir el cinqué lloc a Pro Junior Portugal WSL.

Violeta pertany a l'equip O'Neill i pensa que les dones "estan a l'aigua ara més que mai" i que "el nivell de surf femení està en constant evolució". Fet que indica que cada cop estan més a prop de la igualtat entre homes i dones.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: