Netflix està afectant la nostra vida sexual?

per Redacció, el 13 de maig de 2023 a les 06:00
A mesura que avança una relació, les ganes de tenir sexe disminueixen. És normal i a tothom li passa, però hi ha coses que empitjoren la situació i una d'elles és el pla de sofà, manta i Netflix.

Sí, potser mai t'havies parat a pensar-ho, però mirar sèries amb la teva parella està matant la vostra vida sexual. Segurament estaràs d'acord en que més d'una vegada us heu posat una sèrie després de sopar, se us ha fet tard i estàveu tan cansats que en l'únic que pensàveu era en dormir.


En canvi, si després de sopar decidíssiu anar al llit i posar-vos a parlar sobre com ha anat el vostre dia, crearíeu un espai per la vostra connexió que donaria lloc a la intimitat. És a dir, que les probabilitats de que acabéssiu tenint sexe són molt més elevades.

I és que mirar una sèrie amb la teva parella no és temps de qualitat. De tant en tant està bé, però el millor seria que us establíssiu un límit de les sèries que veieu cada setmana o que hi dediquéssiu només un parell de dies.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: