El polèmic missatge que Anuel AA ha enviat a Feid, el nou nòvio de la Karol G

per Redacció, el 12 de maig de 2023 a les 06:00
No és cap novetat que Anuel AA enviï indirectes a la Karol G a través de les seves cançons. Ell mateix és el primer a deixar-ho clar, com amb una de les seves últimes publicacions a Instagram on va compartir un tros de la seva nova cançó 'Mejor que yo' i va escriure: "te la dedico bebe".

En aquest nou tema es compara amb la nova parella de la Karol G, Feid, i es lamenta de la seva nova relació. "Ja tens nòvio, et trobo a faltar, ell no t'entén com jo t'entenc", són algunes de les frases de la cançó. Fins i tot a un dels seus concerts va canviar la lletra de la cançó 'Mas Rica Que Ayer' i va dir: "Serà que Feid l'ha deixat?", en comptes de: "Serà que el nòvio l'ha deixat?".


Però per si tot això no fos prou, Anuel AA ha publicat una última foto a Instagram on apareix amb un cartell d'un fan que posa "fuck Ferxxo" i ha escrit: "I aquesta li dedico al teu nòvio bb".

 

A moltes persones els ha semblat un gest graciós, però d'altres pensen que és un acte molt immadur. Sigui com sigui, està clar que el màrqueting està influenciant en les últimes conductes de l'artista, que pretén cridar l'atenció tant de la seva ex com dels seus seguidors.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: