Lola Lolita i Isaac Belk tenen previst casar-se?

per Redacció, el 12 de maig de 2023 a les 06:00
Lola Lolita i Isaac Belk, conegut com a Ibelky, són una de les parelles més famoses de TikTok.

El seu romanç va començar fa més de dos anys i l'any 2021 van decidir anar a viure junts. No els agrada gaire parlar de la seva relació, però recentment han respost algunes preguntes a la premsa sobre el seu amor i els seus plans futurs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISAAC BELK (@ibelky)


Una d'elles ha tingut a veure amb les virtuts de cadascú. "Ell és perfecte. Té els seus perfectes amb els seus desperfectes. No diré coses dolentes d'ell perquè no en té", ha dit sense dubtar la Lola Lolita. I Isaac, per la seva banda, ha respost: "Què puc dir d'ella, si és la meva família!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISAAC BELK (@ibelky)


Europa Press també ha volgut saber si tenen previst casar-se i el tiktoker ha deixat anar un riure. La reportera ha suggerit que potser encara són massa joves per pensar en això i Isaac ha explicat que ell és una miqueta més gran, però la influencer ha deixat anar un: "És que en tinc 21, quan em toqui. Arribarà en el seu moment".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: