4 secrets d'escenes de sexe que no van sortir com estaven previstes

per Adolescents.cat, el 12 de maig de 2023 a les 11:54
Les escenes sexuals són una cosa molt personal i íntima i és per això que els actors i actrius tenen un seguit de trucs i tècniques per fer-les còmodes i naturals. Ara bé, de vegades per molt que se les preparin les coses no surten com voldrien. Us portem un recull d'anècdotes que els actors i les actrius han explicat en diverses entrevistes:

1. El cambiazo 

L'actor de 'Deadpool', Ryan Reynolds, va confessar que va viure un moment força incòmode – o divertit, depèn com t'ho miris- durant una escena sexual d'El cambiazo, pel·lícula que coprotagonitzava amb Olivia Wilde. "Estàvem rodant l'escena, ella estava asseguda i li trec la camisa, després li descordo els sostenidors i de cop veig que, damunt els mugrons, s'ha posat dos adhesius amb caretes somrients. En aquell moment se'm va oblidar el diàleg per complet i em va agafar un atac de riure. Vaig passar molta vergonya". 
 


2. Passengers
A Jennifer Lawrence no li agrada gens rodar escenes sexuals i acostuma a posar-se molt nerviosa. Doncs bé, el dia abans d'haver de rodar un moment íntim amb Chris Pratt a la pel·lícula Passangers, l'actriu va decidir sortir de festa per relaxar-se. Resultat: "Quan ho vaig fer no pensava que l'endemà hauria d'estar treballant vuit hores seguides. Vaig haver de fer l'escena amb una ressaca increïble i ho vaig passar fatal". 
Jamie Dornan

3. La vida en tiempos de guerra 
Allison Janney i Michael Lerner havien d'interpretar un moment molt passional a La vida en tiempos de guerra, la cosa, però, no va sortir com ells esperaven. "Van començar a ruixar-nos amb unes substàncies lluents perquè se'ns veiés suats, però ningú es va adonar que el terra era de marbre. Quan van dir 'acció', els seus peus van començar a relliscar i vam caure a terra. Va ser terrible, però va ser un d'aquests moments que mai oblidaré". 
New party member! Tags: funny mom allison janney bonnie oh hi there im  right here | Mom tv show, Giphy, Mom humor

4. Maps to the stars
A Maps to the starts hi ha un moment en què els actors Robert Pattinson i Julianne Moore tenen una trobada sexual en un cotxe. Van començar a rodar i ell no podia parar de pensar en què "suava molt". "En aquell moment, literalment, l'únic que feia era evitar que les gotes de suor anessin a parar a l'esquena de la Julianne. Ella, que no sabia que estava passant, em va preguntar: 'Estàs tenint un atac de pànic?' Vaig passar moltíssima vergonya".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: