Aquests tiktokers confirmen la seva relació

per Redacció, el 15 de maig de 2023 a les 06:00
Després de molts mesos d'especulacions, Natalia Palacios i Carlos García, coneguts a TikTok com a @nataliaxpr i @carliyoelnervio, han confirmat la seva relació.

La majoria dels seus seguidors tenien molt clar que entre ells dos hi havia alguna cosa més que una amistat, però, tot i això, s'han mostrat molt il·lusionats per la notícia.

 

La parella ha oficialitzat la seva relació amb un post d'Instagram de diverses fotos d'ells dos a París i Disneyland, un dels llocs més romàntics del món. El carrousel ha anat acompanyat d'un text d'en Carlos explicant "com lligar-se a la tiktoker més increïble d'Espanya".


Després de publicar el post, tots dos han fet un "confessionari" als seus instastories i han explicat que, tot i que la majoria de persones ja ho sabien, han volgut esperar un temps prudencial per fer oficial la seva relació.
 
@nataliaxprr que ganas tenia de gritarlo @Carlos García ♬ original sound - Paris Hilton

La seva història va començar el mes de gener quan la Natalia va començar a parlar amb en Carlos i ell li va proposar marxar de viatge a Nova York. Es van conèixer a l'aeroport i a partir d'aquell moment la connexió i la complicitat va anar sorgint entre ells.
 
@nataliaxprr

se aceptan sugerencias de tiendas baratas en NY de maquillaje

♬ sonido original - Natalia Palacios

El millor de tot és que tots dos van estar publicant fotos i vídeos del viatge i, per tant, els seus seguidors van poder presenciar tota la història. És per això que després de Nova York tothom tenia clar que entre ells havia sorgit l'amor, tot i que no ho volguessin dir.

A més, després del viatge van estar penjant molts vídeos junts i viatjant a altres llocs, fet que va demostrar que estaven molt units i que, probablement, s'estaven enamorant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: