Tres estudis creatius on el 80% dels alumnes troba feina després de graduar-se

per Redacció, el 22 de maig de 2023 a les 06:00
A l'hora de triar què estudiar, tots tenim prioritats i objectius diferents. És per això que fer-nos certes preguntes ens pot ajudar a decidir el nostre camí. Abans de continuar llegint, te'n deixem algunes:
 

Si has respost la primera opció en la majoria de preguntes et portem tres graus oficials que poden encaixar amb tu: Fotografia, Animació i Disseny de Videojocs. Actualment, tots tres es poden cursar a LCI, un centre on el 80% dels estudiants troben feina en el seu sector 6 mesos després de graduar-se. A més a més, a LCI aposten per un ensenyament pràctic des del primer curs basat en projectes que et preparen pel món laboral.

Et deixem amb més info sobre cada un d'aquests graus perquè puguis veure quin és el que més t'interessa:

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: