Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes explica per primer cop com va conèixer a l'Álvaro de Luna

per Redacció, el 15 de maig de 2023 a les 06:00
Poc després que la Laura Escanes i en Risto Mejide anunciessin la seva separació, es va començar a rumorejar que la influencer tenia un romanç amb l'Álvaro de Luna.

Al cap d'uns mesos, quan ja estava més que clar, van confirmar la seva relació a través de TikTok. Des d'aleshores són moltes les persones que es pregunten com es van conèixer i com va sorgir l'amor entre ells.


La influencer ha parlat per primer cop sobre com es van conèixer al podcast 'The Crew Talks Podcast'. Sembla que ser que van coincidir per primera vegada a uns premis, probablement als Dial del setembre de 2022, però que en aquell moment la seva situació era complicada.

"Ens coneixem en un moment que no era bo. Era un embolic perquè hi havia moltes barreres que impedien que fos alguna cosa natural o més pausada", explica la Laura Escanes.

 

El viatge de Tenerife va ser el primer que van fer. "Va ser un viatge una mica surrealista perquè no ens coneixíem del tot. Us vam portar l'esmorzar a l'avió Álvaro i jo amb tot l'afecte", va dir Alberto, l'entrevistador, que també va anar al viatge.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: