La cançó guanyadora d'Eurovisió és un plagi d'aquesta mítica cançó?

per Redacció, el 15 de maig de 2023 a les 06:00
El passat dissabte 13 de maig es va celebrar la gala final d'Eurovisió 2023 i Loreen va resultar guanyadora amb la cançó 'Tattoo'. No és la primera vegada que la sueca es presenta al festival, sinó que l'any 2012 es va presentar amb 'Euphoria' i també va quedar en primera posició.

La seva actuació, però, ha estat molt polèmica. I és que la melodia del tema recorda molt a la cançó 'Flying Free' associada a la discoteca de música electrònica Pont Aeri, que va estar situada a Manresa, Terrasa i Vallgorguina. Tot i que fa anys que ja no existeix, la cançó segueix sent un himne.


Hi ha molta gent que s'ha adonat de la semblança entre el tema de la Loreen i el de Pont Aeri. De fet, no és gaire difícil veure les semblances:





Les xarxes socials s'han omplert de comentaris d'indignació, ja que sembla que no tothom ha estat capaç de veure que la cançó guanyadora pot ser un plagi.
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: