7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 15 de maig de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
El juliol de l'any passat ens vam conèixer a PortAventura, a Salou. Tu ets de Cartagena i dubto molt que vegis això, però me'n penedeixo de no haver-te demanat l'Insta per conèixer-nos. No em vas dir el teu nom, només sé d'on ets, que tens dues germanes més petites i deus tenir un any més que jo. Realment vaig sentir que et tornaria a veure, però des del Shambala no m'he tornat a creuar amb la teva mirada.

Noia, 16 anys
Ets moreno i alt. Ens vam conèixer de festa, van passar algunes coses que ja saps... Vam anar a dormir a casa teva i des que vaig marxar cap a casa meva no t'he tornat a veure ni hem tornat a parlar. Et trobo a faltar.

Noia, 17 anys
Vam anar junts a l'ESO i ara seguim al mateix institut. Tu fas batxillerat i jo cicle. Des d'aquest curs m'he fixat que em mires bastant i sincerament jo també m'hi he fixat. Algun cop t'he escrit, però no m'has respost, però segueixes mirant-me cada dia a l'hora del pati. Si de debò tens interès en mi parla'm.

Noi, 17 anys
Per descriure't tot el que puc dir és MERAVELLOSA. M'encanta el teu optimisme i com en qualsevol situació, malgrat com de dolenta pugui ser, simplement cantes. Anem a la mateixa classe, l'una davant de l'altre i m'has posat un mote de vaixell. He sentit una atracció cap a tu des de València, però cada dia em sento més pillat de tu

Noia, 14 anys
No ets ben bé la meva crush, més aviat ets la meva novia ( i també crush) i ets la persona més important per mi ara mateix. Quan et veig sem accelera tot, em poso a somriure i no penso en res més que amb tu, que la teva felicitat. Tu fas que sigui feliç i que tregui la millor part de mi, i per això i molt més, t'estimo molt. Si llegeixes això, que sàpigues que et vull al meu costat sempre, estic enamorada de tu 💘.

Noi, 13 anys
Ets un noi de 13. Vas al meu costat a classe. Estem a darrere de tot. Parlem molt jo diria que tu també estàs pillat de mi, però em fas dubtar molt. M'ajudes a les classes d'anglès.

Noia, 17 anys
Ens vam conèixer l'any passat. Al primer dia de classe ja m'hi vaig fixar en tu, però ho vaig deixar estar. Aquest any, però, has fet un glow up impressionant i no et puc treure del meu cap. M'encanta la mirada que em llences quan em giro, aaaaaaaa. El teu nom comença per A i el meu per N. Si llegeixes això per casualitat envia'm un senyal clar :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: