El problema sexual que tenen moltes persones amb penis i que la majoria desconeix

per Redacció, el 16 de maig de 2023 a les 06:00
La majoria de persones amb penis solen tenir problemes a l'hora de verbalitzar les seves inseguretats sexuals. Això provoca que moltes vegades es guardin les coses per a ells, fins i tot quan hi ha dolor o quan condiciona la seva vida sexual i les relacions de parella.

La malaltia de Peyronie, per exemple, és una gran desconeguda per la majoria d'homes, tot i que gairebé un 40% la pateix. Les persones que la pateixen tenen una desviació del membre més excessiva del normal i això els dificulta el fet de tenir relacions sexuals.


Aquesta condició sol produir-se per un trencament de fibres i vasos sanguinis, a més de diferents microtraumatismes que engrosseixen la zona progressivament i modifiquen la curvatura molt a poc a poc.

El principal problema és que genera dolor, pèrdua de rigidesa i, també, dificultat per mantenir el penis dret. Així doncs, la zona perd elasticitat i crea malestar psicològic, com ansietat, falta d'autoestima i desmotivació.


Molts homes li treuen importància, però és important parlar del problema i acudir a l'uròleg. Aquest valorarà el cas i trobarà la cura adequada. En la majoria de casos es recepta un fàrmac, però també es pot arribar a passar per quiròfan.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: