Aquesta l'única manera de solucionar un conflicte amb la teva parella

per Redacció, el 20 de maig de 2023 a les 06:00
Els malentesos són normals en una relació i cal saber-los gestionar. Segons explica la psicòloga de Harvard, Holly Parker, només hi ha una manera d'aconseguir que els conflictes reforcin la relació: la co-reflexió, que consisteix a dedicar pensament a com solucionar el problema.

El problema és que moltes parelles opten per la co-inquietud, que consisteix a defensar el punt de vista propi, o la co-evitació, que es caracteritza per no dedicar esforços a arreglar els conflictes. Per tant, cap d'aquestes actituds resulten beneficioses per la relació i la poden arribar a trencar.


Com indica l'experta, "la co-reflexió va ser l'únic estil que es va vincular amb millors experiències per a les parelles, com una dedicació més gran a la relació, més bona voluntat i la capacitat dels membres d'assumir veritablement la seva responsabilitat i perdonar-se a si mateixos".

Així doncs, si no vols que els problemes que sorgeixen en el dia a dia acabin amb la teva relació, dedica temps a parlar-ne. Busca un moment per seure amb la teva parella i buscar solucions com a persones compromeses amb la relació i veuràs com res pot amb vosaltres.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: