Nova denúncia contra el professor de Blanquerna apartat per assetjament sexual

per Redacció, el 16 de maig de 2023 a les 12:46
La Universitat Ramon Llull ha rebut una quarta denúncia per assetjament sexual contra el professor que va ser apartat la setmana passada.

Es tracta de X. S., docent de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna segons informa TV3, que ja va complir una sanció després de ser denunciat per assetjament sexual el setembre de l'any passat.


Ara, la comissió encarregada del cas ha incorporat les 3 noves denúncies i ha assegurat que se seguirà investigant.

Segons van explicar diverses estudiants d'aquest professor a TV3, l'home els enviava correus de matinada amb missatges íntims i a una d'elles, fins i tot, li va preguntar per telèfon si era verge.


La facultat ha anunciat que crearà un punt lila físic i també un de digital per informar i sensibilitzar sobre les agressions i el ciberassetjament i on es donaran a conèixer les mesures de prevenció adoptades.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: