The Weeknd canviarà el seu nom artístic, com es dirà?

per Redacció, el 17 de maig de 2023 a les 06:00
The Weeknd, un dels cantants canadencs més exitosos, ha anunciat que canviarà de nom artístic i passarà a dir-se Abel Tesfaye.

Segons ha explicat a la revista W Magazine, l'artista de 33 anys es troba en una "fase catàrtica" i està preparat per "tancar el capítol de The Weeknd": "Com a The Weeknd ja he dit tot el que podia dir", va indicar.


El cantant va néixer a Toronto i va saltar a la fama l'any 2010 de la mà del raper Drake. Tesfaye va decidir fer servir The Weeknd com a nom artístic després de prendre la decisió de deixar l'escola i marxar de casa durant un cap de setmana que es va allargar per sempre.

A partir d'aquell moment va iniciar la seva carrera musical que el va portar a ser una estrella del pop i el va convertir en el primer artista a tenir més de 100 milions d'oients mensuals a Spotify. A més, també ha guanyat quatre premis Grammy i ha aconseguit diversos àlbums Platí.


Així doncs, el proper àlbum de l'artista serà l'últim que traurà sota el nom de The Weeknd.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: