WhatsApp afegeix una nova (i important) opció

per Redacció, el 17 de maig de 2023 a les 06:00
Mark Zuckerberg ha presentat una nova funció de seguretat que permetrà traslladar una conversa de la safata d'entrada a una carpeta pròpia i privada. Aquesta requerirà una contrasenya o dades biomètriques com l'empremta dactilar o el reconeixement facial.

"Els nous xats bloquejats a WhatsApp fan que les teves converses siguin privades. Estan ocults en una carpeta protegida amb contrasenya i les notificacions no mostraran el contingut del remitent ni del missatge", ha explicat Marc Zuckerberg a Facebook.


La mateixa aplicació també ha llançat un comunicat informant de què es tracta la nova funcionalitat i com funciona. Segons han explicat, tots els xats començaran a oferir l'opció de "bloquejar" i un cop la triïs aquest es traslladarà a una carpeta privada.

Hauràs de triar un mètode per accedir al xat, sigui una contrasenya o una dada biomètrica, i d'aquesta manera t'asseguraràs que ningú que no siguis tu podrà accedir a la conversa. A més, durant els propers mesos afegiran més opcions com la possibilitat de bloquejar el xat en dispositius vinculats i de crear una contrasenya personalitzada pels xats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: