Per què hi estan havent tantes crítiques a María Pombo?

per Redacció, el 17 de maig de 2023 a les 06:00
El 15 de maig se celebra San Isidre, la festa més característica de Madrid. Com la majoria de festivitats, té un origen religiós, ja que està dedicada a Isidre Merlo i Quintana, un pagès al qual se li atribueixen més de 400 miracles.

En el segle XII es va muntar una gran revetlla i va començar la tradició familiar de sortir a berenar al carrer. Amb el pas dels anys, el dia s'ha convertit en una oportunitat per celebrar l'orgull madrileny, vestint-se amb el tradicional vestit dels xulapos i les xulapes, ballant un xotis ben agafat, portant un clavell al cabell, un escuradents a la boca i gaudint d'un dia popular a la prada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA POMBO (@mariapombo)


La María Pombo i els seus amics, però, han estat molt criticats per celebrar aquesta festa a casa seva. La influencer es va encarregar de decorar el seu jardí amb fanalets, llums i estovalles de quadres. A més, tant ella com els convidats es van vestir per l'ocasió.


Però això no els ha salvat de les crítiques. "San Isidre és molt més que una festa de disfresses, va més enllà de fanalets i és impensable viure'l i recrear-lo en aquella gespa; per això es necessiten anys de tradició i una bonica praderia! No un simple attrezzo!" o "Hauria estat genial que anéssiu a la prada i no muntéssiu un circ a casa pel postureig" han estat alguns dels comentaris que ha rebut al seu Instagram.

La influencer no s'ha pronunciat, però algunes de les seves amigues han sortit en la seva defensa. La Lucia Gil, per exemple, ha volgut llançar la reflexió de què "està embarassada de 7 mesos" i que per a ella no era una opció celebrar la festa fora de casa. A més, té un fill petit, fet que complica encara més les coses.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: