Indignació pels diners que aquesta influencer demana als convidats del seu casament

per Redacció, el 18 de maig de 2023 a les 06:00
Tamara Falcó i íñigo Onieva tornen a estar junts i han tornat a anunciar que es casen.

La parella va ser molt mediàtica fa uns mesos, quan van anunciar que es casaven i al dia següent que se separaven perquè l'Íñigo havia posat les banyes a la Tamara. Ara que s'han reconciliat, tornen a ser polèmics per la quantitat de diners que demanen als convidats del seu casament.


La xifra s'ha desvetllat a 'El programa d'Ana Rosa' i es pot trobar a la web que la parella ha creat pels convidats. Un import mínim de 150 euros és el que demanen com a regal, uns diners que ells consideren que són coherents amb la celebració.

Tota la informació del seu casament es pot trobar a la seva web. L'esdeveniment tindrà llocs el proper 8 de juliol a les 19h al palau 'El Rincón' i també hi haurà festa de precasament, que serà el divendres 7 de juliol i tindrà un dresscode de cocktail.


A més, han afegit un apartat amb recomanacions d'hotels, perruqueries i llocs especialitzats de maquillatge per tots aquells convidats que no són de Madrid. I, per descomptat, es pot trobar una llista de regals escollits per la Tamara i l'Íñigo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: