Les confessions sobre sexe i diners de Paula Gonu a La Resistencia

per Redacció, el 18 de maig de 2023 a les 08:38
La Resistència va entrevistar per segona vegada a Paula Gonu, qui ha estat notícia en els últims dies per confessar que es va menjar el seu menisc en un plat de bolonyesa.

Durant la conversa amb Broncano, la influencer va parlar dels retocs estètics, de la seva recent operació de nas i, com sempre sol passar en aquest programa, també es va parlar de sexe i de diners.

 

Pel que fa al sexe, Paula Gonu va confessar que durant tots aquests anys només havia tingut una experiència de sexe casual. "Jo sempre havia estat molt temps amb parella i mai havia tingut una aventura d'una nit. No va ser la fantasia que jo m'havia imaginat, era l'amic d'una amiga. No em va agradar, no em vaig sentir còmoda i no ho he tornat a repetir", va assegurar.

 
Pel que fa a la típica pregunta de quantes relacions sexuals en l'últim mes, la influencer va contestar que n'havia tingut deu: "Deu en trenta dies, un cada tres". Finalment, amb relació als diners, Paula Gonu va afirmar que tenia "menys" estalvis que la primera vegada que va anar al programa. Llavors tenia al banc entre 500.000 i un milió d'euros.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: