La reacció de Piqué en saber que els seus fills apareixen al nou videoclip de Shakira

per Redacció, el 18 de maig de 2023 a les 06:00
Shakira ha llançat un nou tema, 'Acróstico', on parla de la valentia que ha tret després del mal que li va fer la seva exparella, en Gerard Piqué.

El llançament del videoclip de la cançó ha tingut una sorpresa inesperada per a molts, fins i tot per en Piqué. I és que l'artista surt amb els seus dos fills tocant el piano i cantant enmig d'una habitació plena de caixes que reflecteixen com la colombiana va haver de marxar de Barcelona després de la ruptura.

"Em vas ensenyar que l'amor no és una estafa i que, quan és real, no s'acaba. Vaig intentar que no em veiessis plorar, que no veiessis la meva fragilitat, però les coses no són sempre com les somiem", diu Shakira a la cançó.


Tot i que la cantant va assegurar que van ser els seus fills, Sasha i Milan, els qui van voler participar al videoclip, cap d'ells li va comentar al seu pare. És per això que en Piqué s'ha assabentat d'aquest fet com la resta de la gent, veient el clip.

Segons han informat des de 'Y ahora Sonsoles', ell en cap moment va donar permís ni autorització. I no només això, sinó que ha parlat amb un advocat per veure què es pot fer al respecte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: